0496 62 15 26

Over Joke

Joke Debevere

Naast haar liefde voor Marc vond Joke in 2010 ook haar liefde voor de vastgoedwereld. Nu,10 jaar later, zijn deze beide liefdes nog steeds onvoorwaardelijk groot. Als erkend vastgoedmakelaar in ons sterk team, gaat Joke elk engagement aan met een grote passie en doorzetting.

Een lange wandeling in de natuur, plezier maken met vrienden of familie, verdwalen in een goed boek of gewoon het samenzijn met haar twee flinke dochters, Joke geniet iedere dag van het leven. Ze is immer goedlachs en houdt van een accurate aanpak. Zo zal ze steevast alles op alles zetten voor een vertrouwde samenwerking met verkopers en kopers om een doel te bereiken.

“Na 10 jaar heeft de vastgoedsector nog weinig geheimen voor mij”. Dankzij haar jarenlange ervaring en kennis kan u bij Joke op beide oren slapen. Ze staat altijd paraat om u te begeleiden of adviseren bij de verkoop of aankoop van uw woning, appartement, bouwgrond of project.
Contacteer Joke

Functie binnen het bedrijf

Erkend Vastgoedmakelaar
Joke Debevere is al ruim 10 jaar een vaste waarde in ons team. Als erkend vastgoedmakelaar werkt ze voornamelijk vanuit ons kantoor in Beringen op de Hoogstraat 6. Met haar optimistische hands-on aanpak streeft ze naar 100% tevreden kopers en verkopers.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.